Oudejaarscafé Top 2000 19 december geen doorgang.

Helaas hebben we moeten besluiten dat het Oudejaarscafé Top 2000 op 19 december 2020 in gebouw Beatrix, niet kan doorgaan.

De maatregelen om het corona-virus terug te dringen maken het eigenlijk onmogelijk onze doelstelling te bereiken. Tijdens het evenement is de anderhalve meter moeilijk te bewaren en daardoor een ieders veiligheid te waarborgen. Jammer, maar het is voor het goede doel.

We hopen natuurlijk dat het Oudejaarscafé volgend jaar wel weer door kan gaan. Het lijkt ons wel leuk om alvast de nieuw geplande datumte laten noteren te weten zaterdag 18 december 2021!

Namens de commissie, Aagje, Barbara, Henri en Sjaak.

2e Editie van Oudejaarscafé in Woerdense Verlaat een succes

Zaterdagavond 28 december was de 2e editie van het Oudejaarscafé Top 2000 in Woerdense Verlaat. Ruim 110 mensen waren naar Het Beatrixgebouw gekomen voor een gezellige en succesvolle avond.

De band Latreia vertolkte liederen uit de Top 2000, zoals Dancing Queen van Abba, Blauwe dag van Suzan en Freek, You’ll be in my heart van Phill Collins en nog liederen van Marco Borsato, Beatles, Matt Simons, Claudia de Brey, Lennard Cohen, Police.

Daarnaast is de Woerdense Verlaat Vrijwilliger van het jaar 2019 gekozen. Genomineerden waren Cor Kentrop, Adriaan Engel en Dirk Arie van der Neut allen ontvingen zij een bos bloemen. De aanwezigen verkozen Adriaan Engel als de Woerdense Verlaat Vrijwilliger van het jaar 2019 omdat hij de dijk maait (per maaibeurt van de dijk ruim 8000 meter aflegt. Zomers soms 2x per week). Verder maait hij het gras van het voetvalveld en is hij koster bij de Gereformeerde Kerk. Naast de titel ontving Adriaan Engel een dinerbon voor 2 personen van Spies en Spijs.

Na de verkiezing was het tijd voor de pubquiz. Er waren vier ronden met vragen over Kerst, de vrijwilligers van het jaar, een hoop Nieuwkoop en 10 muziekvragen. De winnaars van de Pub quiz, waren de mannen van Vrouwloos. Zij behaalden een totaal van 49 punten. We kijken terug op een zeer geslaagde avond.

Oudejaarscafé 28 december 2019

OUDEJAARSCAFÉ TOP 2000

De voorbereidingen voor Oudejaarscafé Top 2000 2019 op zaterdag 28 december zijn in volle gang. Er is goed geluisterd naar de reacties op evaluatieformulieren van afgelopen jaar en aan de hand daarvan is het programma iets aangepast. Wat blijft zijn de oliebollen en live muziek uit de Top 2000 door de band Latreia. Ook de pub quiz komt terug. Werd vorig jaar je kennis over Woerdense Verlaat getest, nu is de actuele kennis aan de beurt.

mmv Latreia

NIEUW is de verkiezing van de Woerdense Verlaat Vrijwilliger van het jaar.

We kennen allemaal wel iemand die heel regelmatig iets doet voor de gemeenschap of misschien wel voor u zelf: tuinman op school, grasmaaien op de dijk, koffieschenken bij de Huiskamer, (bestuur)functie bij De Dorpsraad. Er zijn heel veel vrijwilligers in ons dorp actief. Nu heeft u de kans die persoon eens in het zonnetje te zetten. Alle inwoners van Woerdense Verlaat kunnen eraan meedoen. Nomineren gaat simpel door een mailtje naar Oudejaarscafe@hotmail.com (let op: geen streepje op de e) of een app/ telefoontje naar 06-30247414. Vermeld naam, de genomineerde en waarom die persoon de titel verdient.
De sluitingsdatum is 1 december.

Tijdens Oudejaarscafé Top 2000, zullen de drie hoogst genomineerden worden gepresenteerd. Uiteindelijk bepaalt het publiek de winnaar van deze eretitel.

Waarom?
Doel is een avond voor het hele dorp en omgeving of je nu gelovig bent of niet, voor ontmoeting , ontspanning en verbinding. Een positieve impuls voor het dorp en omgeving.
De toegang van deze avond is gratis mede door sponsoring van plaatselijke bedrijven.
De werkgroep bestaat uit Jaap Immerzeel, Monique Kleinveld, Henri Verkerk, Barbara Fontijn, Sjaak Okker en Aagje de Vink.

Oudejaarscafé Top 2000 Gebouw Beatrix, zaterdag 28 december. Zaal open vanaf 19.30 uur.

Start programma 20.00 uur.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Succesvol Oudejaarscafé in Woerdense Verlaat

Op vrijdag 28 december vierden we het Oudejaarscafé in gebouw Beatrix in Woerdense Verlaat. Het was een gezellige drukte. Ruim 120 mensen uit het dorp en/of omliggende plaatsen werden verwelkomd met een gratis kopje koffie en oliebollen.

De band Latreia heeft tien nummers uit de top 2000 op prachtige wijze gezongen en gespeeld. Ook was er een mooi optreden van Cora Verburg. Zij zong het nummer “ Leun Op Mij” van Ruth Jacott. Daarnaast hoorden we het inspirerende verhaal van Gerton de Wilt. Hoe hij Jezus ervaart in zijn dagelijkse leven en dat Hij zichtbaar is in diverse kleine dingen.

Vervolgens was er een pub quiz met vragen over de vier pijlers uit Woerdense Verlaat:
VV Sportief, gebouw Beatrix, PCB De Meent en de Gereformeerde Kerk waarmee de kennis van de aanwezigen werd getest. Met een extra toegift 10 vragen “nieuwsfeiten uit het jaar 2018”.

Kortom het was een prachtige avond waar we samen hebben genoten van muziek en hoe muziek mensen kan verbinden. Wij willen hierbij alle gevers hartelijk danken voor hun bijdrage om deze avond mogelijk te maken.

Oudejaarscafé 28 december 2018