Kringen

Binnen onze gemeente zijn er diverse kringen, zoals
Gemeente Groei Groepen, Gespreksgroep 55+, Mannengesprekskring
De groepen komen om de 14dagen bij elkaar in huiselijke kring. Samen denken ze na over het geloof en bespreken de thema’s die behandeld worden uit een boekje. Voor het seizoen 2011/2012 is het thema "STAAN in de frontlinies, wat wij kunnen leren van christenen uit de vervolgde kerk."
De GGG is dé plaats waar je vreugde en verdriet kunt delen. Je bouwt elkaar op in het geloof. De GGG is gericht op groei doordat leden steeds nieuwe leden erbij vragen.
Contactpersoon:   Jaap Immerzeel, telefoon 0172-608012

Gebedskring

Elke donderdag komen we om 20:00 uur bij elkaar in de kerkenraadskamer van De Schutse. Eerst praten we wat bij onder het genot van een kop koffie of thee, om daarna onze God de lof toe te zingen die Hem toekomt. Ook in het gebed danken wij God voor zijn goedheid en trouw en vragen vrijmoedig om o.a. genezing van zieken, bidden voor zijn volk Israel en de ontwikkelingen aldaar, zijn leiding over onze kerk en de kerken in onze omgeving, enz.

Heeft u een gebedspunt, schrijf het dan op een gebedsbriefje en deponeer die in de houten bus bij de hoofdingang, dan nemen wij dit graag mee in gebed. U hoeft geen namen te noemen en ook uw eigen naam is niet nodig, onze Heer weet wie het geschreven heeft en wie u in gedachten heeft. Het maakt het voor ons alleen wel makkelijker om gericht te kunnen bidden. U bent natuurlijk van harte welkom om te komen bidden.

Contactpersoon:  Krijn Takke, telefoon 0172 – 407594