Gereformeerde Kerk Woerdense Verlaat

Adres: Korte Meentweg 17 3652 LH Woerdense Verlaat

Beamteam

Gezocht: nieuwe leden Beamteam

Ons Beamteam bestaat momenteel uit 3 leden, waarvan enkelen ook nog andere functies (koster en tienerdienst) bekleden. Daarbij komt dat Anniek te kennen heeft gegeven om per september te gaan stoppen, omdat zij aan haar examenjaar op school gaat beginnen.

Wij zijn dus naarstig op zoek naar minimaal 2 (liefst 3) nieuwe beamteam leden. Wij zoeken enthousiaste mensen ( jong of oud) die met computers kunnen werken. Het is absoluut niet moeilijk, want met de beschikbare software wordt heel veel automatisch uitgevoerd. Je hoeft echt geen computerexpert te zijn en wij zullen jullie uitgebreid inwerken en de eerste keren met jullie meelopen tijdens de dienst. Afhankelijk van de team grootte word je om de 3 of 4 weken ingedeeld.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met een van de teamleden.

Wil je vooraf een keer met een van de leden meelopen met een dienst om een indruk te krijgen wat het inhoud, neem dan ook contact op met een van de bovengenoemde personen.


Beamteam:
                                     beamteamwv@gmail.com

           

Ton Fontijn                                        06-55776695 of 0172-573976
Arie de Jong                                      0172-409169
Anniek Takke                                     0172-407594


In principe kunnen voorgangers in de ochtenddiensten en jeugddiensten gebruik maken van de beamer, maar in overleg kan er gekeken worden of het in een avonddienst mogelijk is de beamer te gebruiken.

Ook bij rouw- en trouwdiensten kunt u van onze diensten gebruik maken.

Om gebruik te maken van de diensten van het beamteam kan er een verzoek (foto’s, filmpjes, teksten of andere presentaties) ingediend worden via het e-mailadres, zie boven.
Het aankondiging om gebruik te willen maken van de beamer willen wij graag op donderdag om 18.00 uur voorafgaande aan de dienst ontvangen

Het liturgie moet uiterlijk om 10:00 uur op de vrijdagmorgen voor de dienst ingeleverd zijn (bij rouwdiensten in overleg).
Indien wij geen verzoek hebben ontvangen op donderdag, gaan wij er vanuit dat de voorganger geen gebruik wenst te maken van de beamer.

In onderstaand overzicht ziet u wie er dienst heeft.