Aankondigingen:

Concert Reyer in onze Kerk

Vrijdagavond 15 maart komt Reyer optreden in de kerk van Woerdense Verlaat!
Via het project ‘Zingen in de kerk’ hebben we onze gemeente aangemeld en zijn we uitgekozen voor een concert in de Paastour van Reyer en zijn band.

Reyer van Drongelen is als fulltime muzikant al een paar jaar actief in de christelijke muziekwereld. U zult hem misschien kennen van ‘Groot Nieuws radio’ of van de verschillende opwekkingsliederen die hij heeft geschreven, met als bekendste nummer: ‘Ik zie het kruis’ van zijn debuutalbum ‘Eeuwig licht’. Hij heeft samengewerkt met verschillende artiesten en een aantal keer opgetreden op de EO-jongerendag. Muziek is zijn passie, maar zoals hij het zelf omschrijft: ‘Voor mij krijgt muziek pas haar hoogste waarde als het een hoger doel dient. En voor mij is dat doel het aanbidden van God.’

Speciaal tijdens de 40-dagentijd geeft Reyer verschillende concerten in het land, ter voorbereiding op Pasen. De concerten zullen geheel in het thema staan van wat Pasen voor ons betekent, en geven ruimte voor verstilling, overdenking en natuurlijk dankzegging. Ze worden muzikaal omlijst door Reyer en zijn band in intieme akoestische setting.

Wilt u hierbij zijn? Bestel dan uw kaarten via: https://www.zingenindekerk.nl/gospel/reyer-brengt-aanbidding-en-verstilling-samen-met-hoop-in-mij-paastour . De verkoop is inmiddels van start gegaan. Kaarten kosten €10,- per stuk en de opbrengst gaat geheel naar Kerk in Actie.

Klik op de poster voor de persoonlijke uitnodiging van Reyer.

We hopen u/jou 15 maart te ontmoeten!

Nieuw:

Rondom de Kerk:
Het DECEMBER 2108 nummer van Rondom de Kerk is verschenen en staat op de site. Kopij voor het volgende blad zien we graag tegemoet vóór maandag 25 februari 2019, bij voorkeur in de digitale brievenbus rdkwv1@gmail.com , maar de brievenbus aan de brug van Uitweg 10 is ook prima.

Binnen onze gemeente worden regelmatig bijzondere diensten gehouden en Kindernevendienst projecten. Om hier wat meer aandacht voor te krijgen worden er aankondigingsborden en project ondersteuning voorwerpen gemaakt. Binnen onze gemeente zijn Marijke en Jaap Immerzeel hier vele uren mee bezig en worden er zeer fraaie ontwerpen gemaakt. Wij willen u deze zeker niet onthouden en hebben alle ontwerpen die er toe nu toe zijn gemaakt en waarvan de foto's zijn bewaard vastgelegd in twee bestanden.

19 februari 2019