Aankondigingen:

Broeders en zusters,

In lijn met de verordeningen van het RIVM en de overheid zijn de kerkdiensten in Woerdense Verlaat tot 1 juni afgelast. Na overleg met de kerk in Zevenhoven en zal de Woerdense Verlaat-diensten vervullen in de Dorpskerk Zevenhoven.
Voordeel daarvan is dat die diensten live worden uitgezonden met beeld en geluid via www.PGZevenhoven.nl. U kunt zondagochtend 9:30 naar die internetpagina gaan en vervolgens klikken op de knop ‘livestream’.

Voor de diensten na 1 juni zal opnieuw worden bekeken of deze door kunnen gaan.
We wensen elkaar de zegen van onze God en bidden Hem om bevrijding, bescherming en wijsheid voor onze overheid.

Hartelijke groet,
De kerkenraad

Nieuw:

Rondom de Kerk:

Het Mei 2020 nummer van Rondom de Kerk is verschenen en staat op de site. Kopij voor het volgende blad zien we graag tegemoet vóór maandag 22 juni 2020, bij voorkeur in de digitale brievenbus rdkwv1@gmail.com, maar de brievenbus aan de brug van Uitweg 10 is ook prima.
Binnen onze gemeente worden regelmatig bijzondere diensten gehouden en Kindernevendienst projecten. Om hier wat meer aandacht voor te krijgen worden er aankondigingsborden en project ondersteuning voorwerpen gemaakt. Binnen onze gemeente zijn Marijke en Jaap Immerzeel hier vele uren mee bezig en worden er zeer fraaie ontwerpen gemaakt. Wij willen u deze zeker niet onthouden en hebben alle ontwerpen die er toe nu toe zijn gemaakt en waarvan de foto's zijn bewaard vastgelegd in twee bestanden.

22 mei 2020