Aankondigingen:

Nieuw:

Rondom de Kerk:
Het Juli 2019 nummer van Rondom de Kerk is verschenen en staat op de site. Kopij voor het volgende blad zien we graag tegemoet vóór maandag 26 augustus 2019, bij voorkeur in de digitale brievenbus rdkwv1@gmail.com, maar de brievenbus aan de brug van Uitweg 10 is ook prima.

Binnen onze gemeente worden regelmatig bijzondere diensten gehouden en Kindernevendienst projecten. Om hier wat meer aandacht voor te krijgen worden er aankondigingsborden en project ondersteuning voorwerpen gemaakt. Binnen onze gemeente zijn Marijke en Jaap Immerzeel hier vele uren mee bezig en worden er zeer fraaie ontwerpen gemaakt. Wij willen u deze zeker niet onthouden en hebben alle ontwerpen die er toe nu toe zijn gemaakt en waarvan de foto's zijn bewaard vastgelegd in twee bestanden.

15 aug 2019