Succesvol Oudejaarscafé in Woerdense Verlaat

Op vrijdag 28 december vierden we het Oudejaarscafé in gebouw Beatrix in Woerdense Verlaat. Het was een gezellige drukte. Ruim 120 mensen uit het dorp en/of omliggende plaatsen werden verwelkomd met een gratis kopje koffie en oliebollen.

De band Latreia heeft tien nummers uit de top 2000 op prachtige wijze gezongen en gespeeld. Ook was er een mooi optreden van Cora Verburg. Zij zong het nummer “ Leun Op Mij” van Ruth Jacott. Daarnaast hoorden we het inspirerende verhaal van Gerton de Wilt. Hoe hij Jezus ervaart in zijn dagelijkse leven en dat Hij zichtbaar is in diverse kleine dingen.

Vervolgens was er een pub quiz met vragen over de vier pijlers uit Woerdense Verlaat:
VV Sportief, gebouw Beatrix, PCB De Meent en de Gereformeerde Kerk waarmee de kennis van de aanwezigen werd getest. Met een extra toegift 10 vragen “nieuwsfeiten uit het jaar 2018”.

Kortom het was een prachtige avond waar we samen hebben genoten van muziek en hoe muziek mensen kan verbinden. Wij willen hierbij alle gevers hartelijk danken voor hun bijdrage om deze avond mogelijk te maken.

Oudejaarscafé 28 december 2018